7 Kasım 2017 Salı

Tüm Zamanların En Kötü 8 Moda Trendleri


kadifeesodman451

Kadife eşofman takımları
Kadife eşofman takımları 1980'lerin ikonik moda trendlerinden biriydi. O dönem hemen herkesin gardırobunda kendine yer bulan kadife eşofmanlar o kadar çok seviliyordu ki, kimse üzerinden çıkarmıyordu. Mor, pembe, mavi gibi iddialı renklerin kullanıldığı eşofmanlar iyi ki trend olmaktan çıktı!

kamyoncusapkasi 460


Kamyoncu şapkası
Kamyoncu şapkası olarak adlandırılan, ön kısmı geniş ve büyük yazılı şapka modelleri 2000'li yılların başında ortalığı kasıp kavurmuştu. Britney Spears ve Linsday Lohan gibi ünlülerin o dönem başlarından hiç çıkarmadıkları bu şapkalar, neyse ki aramızdan çabuk ayrıldı.

kotsort 460


Cep kısmı dışarı taşan kot şort
Kot şortlar, kuşkusuz yaz mevsiminin vazgeçilmez parçalarından biri. Ancak bir dönem ortaya çıkan oldukça kısa ve cep kısımları dışarı taşan modeller, yaş aralığı farketmeksizin herkes tarafından giyiniliyordu. Genç kızlara çok yakışan bu model maalesef orta yaşlı kadınlarda oldukça kötü duruyordu.

crocs 450


Crocs terlikler
Ne kadar rahat da olsalar Crocs terlikler tüm zamanların en kötü moda trendleri arasında kendine yer buluyor. Hava alabilen bu yumuşak dokulu terlikler, hem kadın hem de erkeklerde kötü duruyor. Ancak Crocs terlikleri miniklerin ayağında görmeyi çok sevdiğimizi de eklemeden geçmeyelim.

tuylubotlar 450


Tüylü botlar
Her harafı tüylerle kaplı botları unutmak ne mümkün! Bir dönemin vazgeçilmez tüylü botları, geçtiğimiz sezon UGG tarafından da yeniden yorumlanmıştı. Hala tutkunları olsa da, gelmiş geçmiş en kötü trendler listesinin üst sıralarında kendine yer buluyor tüylü botlar.

paltformayakkabi460


Yüksek topuklu sneaker'lar
Yüksek topuklu spor ayakkabı ve sneaker'lar geçtiğimiz yıldan beri epey popüler olsalar da, moda trendleri arasında 'kötü' olarak adlandırılıyorlar. Spor ayakkabının ruhuna aykırı olan platform topuklu sneaker'lar, maalesef hiçbir stile uyum sağlayamıyor.

gladyator sandalet


Gladyatör sandaletler
Birkaç yaz önce popüler olan gladyatör sandaletler, sahilleri adeta Antik çağa dönüştürmüştü. Kadın-erkek herkesin ayağında olan gladyatör sandaletler, ünlü isimlerin de vazgeçilmezlerinden biriydi. Dize kadar uzanan, kafes şeklindeki gladyatör sandaletler, tüm sevimsizlikleriyle aramzıdan neyse ki hızla ayrıldı.

paris susukbel


Aşırı düşük bel pantolonlar
Düşük bel pantolonlar yavaş yavaş yerini yüksek bele bırakıyor olsa da, bir dönem aşırı derecede popülerlerdi. Nerdeyse kalçaya kadar inen düşük bel pantolonlar, göze kötü göründükleri kadar oldukça da rahatsızlardı.

2 yorum: