3 Haziran 2019 Pazartesi

DİZİ ÖNERİSİ - Flower Boy Next Door



Puanı: 3,8/5  Oy Sayısı: 6
  Rüzgar Esintisi tarafından 


Adı: Flower Boy Next Door | 이웃집 꽃미남
Tür: RomantikKomediGençlik
Yönetmen: Jung Jung-Hwa
Senarist: Yoo Hyun-Sook (webtoon), Kim Eun-Jung
Yapımcı: -
Yayıncı: tvN
daum: 9.6
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2013
Yayın Tarihi: 7 Ocak 2013 – 26 Şubat 2013
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı – 23:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncuları:

Ko Dok-Mi
Enrique Keum
Oh Jin-Rok
Yoo Dong-Hoon

Diğer Oyuncuları:

Kouki Mizuta / Watanabe
Park Soo-Jin / Cha Do-Whee
Kim Jung-San / Han Tae-Joon
Kim Yoon-Hye / Yoon Seo-Young
Lee Dae-Yeon / Hong Soon-Chul
Kim So-Yi / Jung-Im
Kim Seul-Gi / webtoon şirketinin yöneticisi
Jo Hyeon-Kyu / ulusal dil öğretmeni
Seo Eun-A / Eun-A
Kim Da-Ye / Bae-Bok
Lee Jong-Hyuk (konuk oyuncu)
Park Se-Young (konuk oyuncu)

Konusu:

Dizi, evinden nadiren ve karşı komşusunu gözetleyen genç bir kadının etrafında dönmektedir. Ko Dok-Mi (Park Shin-Hye), karşı binada oturan Han Tae-Joon’u (Kim Jung-San) gözetlemeyi bir rutin haline getirmiştir. Bir gün, her zaman ki gibi Tae-Joon’un evini gözetlerken onun dairesinde bir başka adamın (Yoon Si-Yoon) olduğunu fark eder. Dahası, adam gözetlendiğinin farkına varır ve Dok-Mi’nin kapısına dayanır.

Karakterleri:

Park Shin-Hye dizide kendisini evine kapatmış olan Ko Dok-Mi karakterini canlandırmaktadır. Lisede yaşadığı bir olaydan sonra insanlardan kendini soyutlamıştır ve insanlara asla güvenmemektedir. İnsanlara hiç konuşmadığı ve evden zorunlu olmadıkça çıkmadığı için etrafındaki insanlar ona 'Şehirli Rapunzel' ismini takmıştır. Karşı binada oturan Han Tae-Joon’a karşı platonik bir aşk beslemektedir. Bu yüzden, her gün, düzenli bir şekilde eline dürbün alıp onu gözetlemektedir.
Yoon Si-Yoon dizide video oyunu tasarımcısı olan Enrique Keum karakterini canlandırmaktadır. Uzun yıllar İspanya’da yaşadıktan sonra Kore’ye dönmüş ve burada kuzeninin (Kim Jung-San) evine yerleşmiştir. Ko Dok-Mi’nin (Park Shin-Hye) hikâyesini öğrendikten sonra ona yardım etmeye, kendi kabuğundan çıkarmaya çalışır. Bu süreçte, Ko Dok-Mi’ye âşık olur.
Kim Ji-Hoon dizide Ko Dok-Mi’nin (Park Shin-Hye) yan komşusu olan Oh Jin-Rok karakterini canlandırmaktadır. Bir webtoon yazarıdır ve Ko Dok-Mi’yi gözetleyerek yeni bir webtoon kaleme almaktadır. Dok-Mi’ye karşı romantik duygular beslemektedir.
Ko Kyung-Pyo dizide Oh Jin-Rok’un (Kim Ji-Hoon) asistanı ve ev arkadaşı olan Yoo Dong-Hoon karakterini canlandırmaktadır.

Not: Dizi, Yoo Hyun-Sook’un kaleme aldığı "I Peek At Him Every Day" adlı bir webtoondan uyarlamadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder