12 Nisan 2020 Pazar

CRS SOPE & SOAP NEEM SOAP


Neem Oily Egzema Sabun

Bu sabunda egzama için neem yağı kullanılmıştır. Kuruluk, kaşıntı ve iltihaplanma ile mücadeleye yardımcı olan bir neem yağı sabunu.

Cildi nemlendirici besleyici mükemmel zengin bir sabun. Doğal sabun, her biri kendine özelliklere sahip zengin yağlardan yapılır, diğerlerinden daha az bilinen neem yağıdır. Bu zengin yağ egzama semptomlarını yatıştırıcı olarak etkilidir. Bu yüzden egzama ve sedef hastalığı için şifa balsamında da kullanıyorum. Neem yağı sabun içerisinde kullanıldığında cildinizde koruyucu bir bariyer kalmasına yardımcı olur, doğal bileşikleri egzamanın neden olduğu tahriş ve kuruluğu tedavi etmeye yardımcı olur. Nimbidin, nimbin ve quercetin gibi doğal anti enflamatuarlar ve anti histominler olarak çalışan bileşikler olarak zengindirler. Bu kızarıklık, şişme ve kaşıntıyı azaltmaya yardımcıdır, nemlendirme içinde mükemmeldir. Bir cilt bakımı tarifinin parçası olarak kullanıldığında, lipitleri tonu ve kuru cilde nemi hapsetmeye yardımcı olur. Neem tarifte en önemli yağ olmasına rağmen diğer bileşenler cildi korumak ve beslemek için oradalar. Bu sabunu kullandığınızda cildinizde kaygan ve pürüzsüz hissettiren kremsi bir köpük oluşturur, duruladığınızda cildinizi nemlenmiş hissedeceksiniz. Diğer sabun ve jellerin yaptığı gibi cildinizi soymaz.
Neem Yağlı Egzama Sabunu Bileşenleri

Neem ağacı yağı, Zeytinyağı, Avokado yağı, Hintyağı, Hindistan cevizi yağı, Shea yağı, Saf su, Kül suyu, Biberiye esansiyel yağı, Limon esansiyel yağı






İnstagram: dblogu1212
Facebook: dblogu1212
Twitter: dblogu1212
Google+: dblogu1212





Youtube Channel: Duygunun Dünyası

2 yorum:

  1. Adsız14.4.20

    Selamlar blogunuzu takipteyim sizde blogumu takip edip son yazıma yorum yazarsanız çok ama çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  2. Avuç içi egzamalarıma çok iyigelir o yüzden mutlaka deneyeceğim :)

    YanıtlaSil