1 Nisan 2019 Pazartesi

2019- 7 Saç Rengi

Yeni yıl yavaş yavaş kendini hissettirmeye başlamışken yeni trendler konusunda heyecanlı mısınız? Özellikle saç stilleri ve renkleri konusunda bir hareketlilik mevcut. Siz de sıkıldığınızda saçlarının rengi ve modeliyle oynayanlardan mısınız? Eğer öyleyse ve şu sıralar saç renginize dair ne yapacağınızı bilmiyorsanız bu liste tam size göre. Yok hayır saç renginizden memnunsanız bu listeden sonra bir kere daha düşüneceksiniz. Çünkü şimdiden söyleyebiliriz ki bu renkler hem çok iddialı hem de çok havalı.
İşte muhtemelen her yerde göreceğiniz 2019’un yeni saç rengi trendleri…

1.Koyu kestane çevresine altın rengi

Klasik kestane tonları neredeyse her kadın için güvenli limandır. 2019 hem klasik kestane tonlarının hem de açık kahverengi tonlarının yılı olacak. Bu rengi bir de -yüzünüzü zarif bir şekilde ortaya çıkaracak- saçlarınızı ön kısmında ince altın rengiyle meç ederseniz işte size 2019’un yeni trendi… Bu arada yeni yılın bu en iddialı modelinini ilk deneyen isimlerden biri ise model Miranda Kerr oldu.

2. Yoğun siyah (Inky Black)

Siyah severler bu sezon yaşadınız. Yoğun siyah gümbür gümbür geliyor. Büyüklerimizin mürekkep siyahı dediği o tondan bahsediyoruz. Önemli bir noktanın altını çizmekte fayda var; siyah deyince aklınıza mat siyahlar gelmesin! Parlak hatta en parlak siyah bu sene saçları hareketlendirecek. Bol miktarda saç nemlendirici ve sülfatsız şampuan stoklamanın zamanı geldi.

3. Kül grisi

Birkaç sezondur saç modasında önlenemeyen bir yükseliş sergileyen kül grisi, 2019 yılında tam anlamıyla patlama yapacak. Bu sezonun en çok konuşulacak tonu olan kül grisi, cildinize ferah bir görünüm katacak. Koyu renk saç diplerinden aşağıya doğru açılacak kül rengi tonlarıyla bu sezon çok havalı görüneceksiniz.

4. Pastel pembe

2018 yılında kendini güçlü bir şekilde hissettiren pastel pembesi, bu sezon özellikle modayı yakından takip edenlerin saçlarında hüküm sürecek. Marc Jacobs’un 2019 bahar kreasyonunda sıkça gördüğümüz pastel pembesi, bu sezon kadınları cesur davranmaya itecek. Açık renk saçınızın arasına pembeleri serpiştirerek iyimser bir hava da katabilirsiniz.

5. Sarı ama beyaz sarı!

Platinde doygunluğa ulaştıysanız ve saçınız için yeni bir arayışa geçtiyseniz, bu trend tam size göre! Kontrast dip sarının üzerine geçeceğiniz beyaz sarı ile hem çok iddialı hem de çok trend görüneceksiniz. Soğuk tonların aksine, sıcak sarı tonlara geçmenin tam zamanı.

6. Bakır tonları

Bakır tonları 2019’da da devam. 2018’in favorisi ateş kırmızısı ve kızıl tonlarıyken, 2019’da daha doygun bir renk olan bakır rengi tonları ön plana çıkacak. Çikolata kahvesi gibi klasik kahverengi tonlarını kullanıyorsanız artık saçınıza biraz da bakır rengi tonları katmak isteyebilirsiniz. Aklınızda daha iddialı bir şeyler yapmak varsa saçınızı tamamen bakır rengine boyayabilirsiniz. Ne de olsa 2019 bakır renginin yılı!

7. Bal rengi

Karameller biraz daha açılacak… Yılın joker rengi kehribar tonuna ‘merhaba’ diyin. Sıcak altın sarısı ile canlı bakır renklerinin arasında mükemmel uyumun olduğu bu ton saçlarınıza çok güzel bir enerji verecek. Bu renkte karar verdiyseniz yaptıracağınız kuaför konusunda çok çok titiz olmanız gerekli. Baktıkça hayran olunacak saçlarınızda kırmızılık olsun istemezsiniz! Bizden söylemesi.

Yazı sitesinden alıntıdır.

1 yorum:

  1. Merhaba;
    Blog adresime askerde olduğum sebepten dolayı giremiyordum. Askerden geldim ve bloğu düzene koydum. Ziyaretinizi ve takibinizi beklerim. Konuyla alakalı değil ama kusuruma bakmayın. :)

    YanıtlaSil