9 Ocak 2019 Çarşamba

DR. WHİTE DİŞ BEYAZLATMA KALEMİ




Dişlerinizin tek dokunuşla daha beyaz bir görünüme kavuşmasını ister misiniz? Dr. White Diş Beyazlık Kalemi; diş lekelerinin yanısıra, dişin diğer bölümlerinde de beyazlık sağlar. Özel formülü sayesinde dişlerdeki kahve, sigara ve benzeri lekeleri ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor.



Dr. White Diş Beyazlatma Kalemi içeriğinde bulunan özel formülü sayesinde dişlerdeki kahve, sigara ve benzeri lekeleri ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Beyazlatıcı solüsyonun fırçaya ulaşması için kalemin alt kısmının istenen miktara ulaşana dek çevrilmesi gerekmektedir.






İçinde yer alan beyazlatma jelini dişlerinizi temizledikten sonra lekelerin yer aldığı bölgelere sürmeniz yeterli. 15 dk sonra bembeyaz bir gülüşe kavuşacaksınız.
15 dk sonrasından itibaren gönül rahatlığı ile devam edebilirsiniz. Ancak kahve sigara ve çayın dişlerinizin beyazlığına kötü etki edeceğini unutmayınız.
15 dk sonra anında gözle görülür beyazlığa kavuşursunuz.
İçindeki jel miktarı ve kullanım sıklığınıza göre yaklaşık 20 kez bir ürün kullanılabilir. Kullanma sayısında bir kısıtlama bulunmamaktadır.
Yeterlidir.

İçindeki jel bittiğinde tekrar doldurabilir olmadığından yeni bir kalem almanız gereklidir.






İnstagram: dblogu1212
Facebook: dblogu1212
Twitter: dblogu1212
Google+: dblogu1212






Youtube Channel: Duygunun Dünyası

2 yorum: