10 Haziran 2018 Pazar

2018 YILININ TREND 10 DEKORASYON FİKRİ #2

1. Halı seçimi dekorasyon sağlar

halidekorasyononerileri
Tabanların renklendirilmesi gerektiğini konuşmuştuk. Bu süreçte en önemli noktaları da atlamayalım istedik. Halı seçimi ve halıların dekoratif akla uygun yerleştirilmesi sürece etki eden yegane etmenlerden biridir.

2. Duvarlarınızdan uzak durun

duvarlardanuzakduransadetasarimlar
Eşyalarınızı duvarlarınıza yapıştırmaktan vazgeçin. 2018 yılına girdiğimiz şu günlerde eşyaları duvarlara yaklaştırmak yerine duvarlardan uzaklaştırarak minimalist akıma yaklaşmak çok daha iyi sonuçlar verecektir.

3. Sandalye ve masalarınızı büyük bir uyum içerisinde kurgulayın

masavesandalyedekorasyonu
Sandalye ve masaların evin yapısını tamamlaması gerekir. Eğer duvar renkleri ve genel konsept ile bambaşka bir tarz da masa seçtiysek, kötü bir iş yapmış oluruz.

4. Eski mobilyalarınızı dönüştürün

eskimobilyadegerlendirme
Ülkemizde bazı kötü alışkanlıklar var. Eski mobilyaları atmak veya spotçulara vermek kötü bir alışkanlık. Böyle davranmak yerine eski mobilyalar yenilenebilirse farklı ve güzel bir dekorasyon ile karşılaşabiliriz. Mobilyaların bu konudaki uyumu ve atmosfer uyumu düşünülürse eski mobilyalarınızı değiştirmek iyi sonuçlar verecektir.

5. Beyaz kullanmak sadelik sağlayabilir

beyazrenkdekorasyon
Beyaz renk hiç ummadığınız kadar işe güzellik katabilir. Beyaz rengin genel uyumu, sadelik anlayışı ve bütünleyici özelliği evinizi güzelleştirecektir. Bunun için evinizin belli bölümlerinde beyaz rengi tercih edebilirsiniz.

6. Duvarlarınızı sade şekilde süsleyin

duvarlarindekorasyon
Duvarlarınızı sade şekilde süslemek hayatınızda mükemmellikler oluşturabilir. Bazen aşırıya kaçmamak ve sade şekilde renklendirmek evinizdeki asıl mutluluğu oluşturacaktır.

7. Koleksiyonlarınıza yer açın

koleksiyonmobilyadekor
Bir kişinin koleksiyonu olması son derece önemlidir. Koleksiyonlarınıza evinizde yer vermek ise size bambaşka bir hava katabilir. Bu noktada özellikle belli bölümleri koleksiyonlarınıza ayırmanızı sizin evinizi değiştirecek faaliyetler arasında yer almaktadır.

8. Kütüphanenizi zenginleştirin

kutuphanedekorasyonu
Kütüphane bir evin kültürünü yansıttığı gibi dekorasyonuna da doğrudan katkıda bulunur. Özellikle ev dekorasyonunun atmosferi kütüphane ile tamamlanıyorsa güzel bir tasarımla her şey çok güzel bir hale dönüştürülebilir.

9. Raflarınızı uyumlu kullanın

raflardekorasyonu
Rafları doğru şekilde kullanmak ülkemizde çok sık gördüğümüz bir durum değil. Bu nedenle mutfak veya banyo gibi alanların raflarını yerleştirme biçiminize dikkat ederek sıradan ev dekorasyonu fikirleri biçimine başka bir tata katabilirsiniz.

10. Teknolojiyi evinizde kullanın

teknolojievdekorasyon
Teknoloji 2018 yılında çok daha trend ve çok daha el altında olacak. Teknolojiyi iyi kullanmak evinizdeki durumları da oldukça başka bir seviyeye çekecektir. Burada güzel örnekleri inceleyerek kendi stilinizi yaratmanızı Evde Mimar olarak tavsiye ediyoruz.

1 yorum: