3 Nisan 2016 Pazar

DİZİ GÜNLÜKLERİM #2 (BEİNG HUMAN)




Dizi günlüklerim serisinin 2. yazısı ile sizlerleyim.
Bugünkü dizimiz ''BEİNG HUMAN''
İlk başta konusunu okuduğumda bu ne böyle demiştim ama izlemeye başladıkça bağımlılık yaptı.
Günde 10 bölüme yakın izlediğim olmuştu.
Yalnız bu dizinin 2 çeşidi var ingiliz ve abd yapım. Ben abd yapımı olanı izledim.



Being Human, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada ortak yapımı doğaüstü drama dizisi. Montreal'deki Muse Entertainment Enterprises tarafından aynı ismi taşıyan İngiliz yapımı BBC dizisinden uyarlanmıştır.
Dizinin ikinci sezonu, BBC yapımı dizinin senaryosunu izlemeyecek, bu sayede iki dizi birbirinden tamamen ayrılacaktır
 Dizi, sevenlerini ne kadar üzse de 7 Nisan 2014 tarihinde 4. sezonun son bölümünü yayınladı ve bu aynı zamanda dizinin final bölümü idi.

KONUSU
Hikaye, yirmili yaşlarda, Boston'da, aynı evde yaşayan üç komşunun etrafında döner. Bir hayalet, bir vampir ve bir kurt adam olmalarına rağmen, normal bir hayat sürmeye çalışmaktadırlar.

KARAKTERLER

  • Sam Witwer tarafından canlandırılan Aidan McCollin, Bağımsızlık Savaşı sırasında bir vampire dönüştürüldü, şimdi, Boston'da Suffolk County Hospital hastanesinde hemşire olarak çalışıyor.



  • Meaghan Rath tarafından canlandırılan Sally Malik, Aidan ve Josh'a evi satan, ev sahibi, onun nişanlısıydı ve Sally, evlerinde mutlu bir hayat planlıyordu; ölümü üzerine, evden çıkamaz olan Sally, ona fiziksel sınırları nasıl aşacağını öğreten bir hayaletle tanışır ve hayalet olmak üzerine daha çok şey öğrenir.

  • Mark Pellegrino tarafından canlandırılan James Bishop, Birleşik Krallık'ta doğdu. On altıncı yüzyılda vampire dönüştü ve ardından Aidan'ı vampire dönüştürdü. Şimdi, Boston Polis Departmanı'nda çalışıyor.

  • Dichen Lachman tarafından canlandırılan Suren, Boston'a döndüğünde pek çok karışıklık yaratan vampir.
DİZİ SİZDE BAĞIMLILIK YAPACAK ! :))



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder