5 Nisan 2018 Perşembe

OLİVOS SABUNLARI

OLİVOS SABUNLARI
Olivos Sabunları tamamen doğal ürünlerden yapılıyor.
Her biri farklı kokuyor.
Bazılarının kokusu bana ağır geldi ama ambalajı ile beraber harika duruyor.




OLİVOS SABUNLARI
Nostaljinin modern yorumu, tamamen %100 saf zeytinyağından el yapımıyla üretilen Ottoman Bath Mavi Beyaz sabunu cildin dinlenip, rahatlamasını sağlar. Selülit tedavisinde kullanılır. Egzamaya, kaşıntıya ve mantara iyi gelir. Saçlara dolgunluk ve parlaklık verir. Ciltte oluşan lekeler ve kararmalar içinde faydalıdır. Cilt sarkması ve kırışmasını önleyen özelliğinin yanı sıra deriyi rahatlatıcı ve dengeleyici özelliği mevcuttur. %100 saf zeytinyağından üretildiği için rengi beyaza yakındır.

OLİVOS SABUNLARI
Nostaljinin modern yorumu, tamamen %100 saf zeytinyağından el yapımıyla üretilen Ottoman Bath Çintemani sabunu cildin dinlenip, rahatlamasını sağlar. Selülit tedavisinde kullanılır. Egzamaya, kaşıntıya ve mantara iyi gelir. Saçlara dolgunluk ve parlaklık verir. Ciltte oluşan lekeler ve kararmalar içinde faydalıdır. Cilt sarkması ve kırışmasını önleyen özelliğinin yanı sıra deriyi rahatlatıcı ve dengeleyici özelliği mevcuttur. %100 saf zeytinyağından üretildiği için rengi beyaza yakındır.

OLİVOS SABUNLARI
İhtişamlı Osmanlı sanatsal ve görsel kodlarından üretilir.Nostaljinin modern yorumu, tamamen %100 saf zeytinyağından el yapımıyla üretilen Ottoman Bath Hayat Ağacı sabunu cildin dinlenip, rahatlamasını sağlar. Selülit tedavisinde kullanılır. Egzamaya, kaşıntıya ve mantara iyi gelir. Saçlara dolgunluk ve parlaklık verir. Ciltte oluşan lekeler ve kararmalar içinde faydalıdır. Cilt sarkması ve kırışmasını önleyen özelliğinin yanı sıra deriyi rahatlatıcı ve dengeleyici özelliği mevcuttur. %100 saf zeytinyağından üretildiği için rengi beyaza yakındır.

OLİVOS SABUNLARI
Dünyaca ünlü Türk ve Osmanlı Saray hamamlarından referans alınarak üretilen Olivos Ottoman Bath serisi Türk Hamamı zarafetini yaşamanız için üretilmiştir. Nostaljinin modern yorumu, tamamen %100 saf zeytinyağından el yapımıyla üretilen Ottoman Bath Lale sabunu cildin dinlenip, rahatlamasını sağlar. Selülit tedavisinde kullanılır. Egzamaya, kaşıntıya ve mantara iyi gelir. Saçlara dolgunluk ve parlaklık verir. Ciltte oluşan lekeler ve kararmalar içinde faydalıdır. Cilt sarkması ve kırışmasını önleyen özelliğinin yanı sıra deriyi rahatlatıcı ve dengeleyici özelliği mevcuttur. %100 saf zeytinyağından üretildiği için rengi beyaza yakındır.
OLİVOS SABUNLARI
Baştan çıkarıcı orkide çiçekleri ve 100% saf zeytinyağıyla el yapımı olarak hazırlanan Olivos Love You sabunu. Seçkin, Olivos Love You sabunu derideki kırışık ve ince çizgilerin azalmasında etkilidir. Pürüzsüzleştirici özelliğiyle cildinizi ve ruhunuzu temizlerken nemlendirir.

OLİVOS SABUNLARI
Aktif karbon ve %100 saf zeytinyağı kullanılarak üretilen Olivos Aktif Karbonlu sabun  doğal bir cilt yenileyicidir. İçerdiği zengin mineraller ve proteinler sayesinde yaşlanmayı geciktirir. Cildi onarır, elastikiyetini güçlendirir ve parlaklık kazandırır. Cilde kaybettiği nemi hızla geri kazandırıp, kırışıklık oluşumunu önler. Gözenekleri sıkılaştırır.  Teninizde uzun süreli hoş bir koku bırakır.
OLİVOS SABUNLARI
Olivos doğal Eşek Sütü ve %100 saf zeytinyağı kullanılarak yapılan cildi besleyen bir sabundur. Olivos Eşek Sütü sabunu, arındırıcı etkisi ile her yaş ve cilt tipi için güvenle kullanılabilir. Eşek sütü, anne sütünden sonra gelen en faydalı besindir ve doğal nemlendirici vazifesi görür. Doğal peeling etkisi ile siyah nokta ile ölü derinin vücuttan atılmasını hızlandırır. Cildinizin genç ve pürüzsüz kalmasını sağlar. Anti bakteriyel özelliğiyle arındırıcı, temizleyici ve ferahlık verici özelliğe sahiptir.

OLİVOS SABUNLARI
Olivos doğal At Sütü ve %100 saf zeytinyağı kullanılarak yapılan şifalı bir sabun olan Olivos At Sütü sabunu, arındırıcı etkisi ile her yaş ve cilt tipi için güvenle kullanılabilir. Bakteri ve kimyasal maddelere karşı cildi korur. At sütü doğal nemlendiricidir. Cildin genç ve pürüzsüz kalmasını sağlar. Anti bakteriyel özelliğiyle arındırıcı, temizleyici ve ferahlık verici özelliğe sahiptir. Cildi onarır, elastikiyetini güçlendirir ve parlaklık kazandırır. Cilde kaybettiği nemi hızla geri kazandırır. Yaşlanmayı ve kırışıklıkları önler.

OLİVOS SABUNLARI
Olivos Organik İnek Sütü ve %100 saf zeytinyağı kullanılarak yapılan şifalı bir sabun olan Olivos Organik İnek Sütü sabunu, arındırıcı etkisi ile her yaş ve cilt tipi için güvenle kullanılabilir. Bakteri ve kimyasal maddelere karşı cildi korur. Organik İnek sütü nemlendiricidir. Cildin genç ve pürüzsüz kalmasını sağlar. Anti bakteriyel özelliğiyle arındırıcı, temizleyici ve ferahlık verici özelliğe sahiptir. Cildi onarır, elastikiyetini güçlendirir ve parlaklık kazandırır. Cilde kaybettiği nemi hızla geri kazandırır. Yaşlanmayı ve kırışıklıkları önler.

OLİVOS SABUNLARI
Olivos doğal Keçi Sütü ve %100 saf zeytinyağı kullanılarak yapılan şifalı bir sabun olan Olivos Keçi Sütü sabunu, arındırıcı etkisi ile her yaş ve cilt tipi için güvenle kullanılabilir. Keçi sütü, cilde yararlı doğal protein ve yağları içerir ve pH seviyesi insan cildine benzer. Bu nedenle bakteri ve kimyasal maddelere karşı cildi korur. Keçi sütü doğal nemlendiricidir. Doğal peeling etkisi ile siyah nokta ile ölü derinin vücuttan atılmasını kolaylaştırır. Cildin genç ve pürüzsüz kalmasını sağlar. Anti bakteriyel özelliğiyle arındırıcı, temizleyici ve ferahlık verici özelliğe sahiptir.

OLİVOS SABUNLARI
Olivos doğal Deve Sütü ve %100 saf zeytinyağı kullanılarak yapılan şifalı bir sabun olan Olivos Deve Sütü sabunu, arındırıcı etkisi ile her yaş ve cilt tipi için güvenle kullanılabilir. Bakteri ve kimyasal maddelere karşı cildi korur. Deve sütü doğal nemlendiricidir. Cildin genç ve pürüzsüz kalmasını sağlar. Anti bakteriyel özelliğiyle arındırıcı, temizleyici ve ferahlık verici özelliğe sahiptir. Cildi onarır, elastikiyetini güçlendirir ve parlaklık kazandırır. Cilde kaybettiği nemi hızla geri kazandırır. Yaşlanmayı ve kırışıklıkları önler.

6 yorum:

  1. sabun kullanmayı seviyorum ben bunlar da çok şekermiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birde minik boylar bunlar çok şekerler :)

      Sil
  2. Tam Seyahatlik sabunlar Güle güle kullan canım ben de bloğuma bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. Interesting products Dear:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. I love it!! Enjoy the weekend doll!

    ❤ Mary María Style ❤

    YanıtlaSil
  5. Daha önce birkaç kere keçi sütü sabunu alma deneyimim oldu ama hiç beğenmedim. fabrika ve yapay ürün gibi geldi. Daha çok doğal, hatta mümkünse elle yapılmış keçi sütü sabunu almayı düşünüyorum. Hatta toptan dahi olabilir. Bir iki tane başta kullanıp beğenirsem 100-200lü paketler halinde düşünüyorum. Sizin tavsiyeniz var mı ben keçi sütü sabunu https://www.naturasabun.com/urun/dogal-keci-sutu-sabunu/ adresini gördüm. Önerir misiniz?

    YanıtlaSil